onsdag 25. februar 2009

ferdig med et par UFOer :)

Noen av dere husker kanskje denne som jeg strikket på i høst. Den har lagt ferdig siden begynnelsen av oktober, men manglet knapper. Jeg hadde sett meg ut noen nydelige trykknapper i perlemor fra stoff og stil, men de var tom da jeg var innom i høst. Nå har jeg endelig fått tak i, og kunne gjøre denne ferdig.

Strikket kåpe med hette, str 1år. Perlestrikk og flettemønster. Den er omfangsrik, og kan brukes lenge :) Etter oppskriften (sandnesgarn) skal den pyntes med slikeblomster under flettene, men personlig syns jeg den er fin som den er. Om noen har lyst å kjøpe den kan de gjerne få det :D, ellers sparer jeg den til en gave. Er du interessert, kan du sende meg en mail.

*Solgt*Denne kjolen har ikke lagt like lenge som kåpen, men noen uker ble det no. Måtte vente på rib fra s&s :)

sydd etter mitt eget mønster, str ca 86- men vanskelig å vurdere størrelse og passform uten å prøve... Grå og lilla fleece, lilla rib- alt fra Stoff og stil. Syns den ble veldig søt, men er ikke helt sikker på den likevel- det må nok fortsatt noen endringer til på mønsteret før det sitter helt som jeg har tenkt det :Dpyntet med kroklisse og en mormorknapp... og denne har for sikkerhetsskyld kroklisse på vrangen også... er ikke så lett å se forskjell på rett og vrang på den grå fleecen... fordelen er jo at kjolen kan vrenges om barnet søler på seg :D

knappen ser ut som en liten blomst på nært hold. :)


passet perfekt med lilla Otiibe-lapp til denne kjolen :)

2 kommentarer:

hjemme bra sa...

Hei.
Så flotte ting du lager!!!
Kanskje når vi flytter ned i neste hus - der vi skal bo i lang lang tid - så får eg med plass og kanskje tid til å sy litt igjen.
Eg har ikkje sydd noko særlig med klede, men har lyst....

Ha ei god helg!

Eirin sa...

Ååå! men då må vi jo få til å sy litt i lag!!! Det er mange ting som er enkle å sy- så det er bare å sette igang! Jeg lærer stadig noe nytt, og det blir bare morsommere og morsommere :D