onsdag 4. februar 2009

OTiiBE- kjole!!

Jeg har videreutviklet kjolemønsteret mitt etter noen skisser jeg har tegnet tidligere. Så nå føler jeg at jeg har kommet frem til noe som er "mitt eget" :D I forhold til de siste kjolene har denne enda smalere liv og videre skjørt. Ermene har jeg slitt lenge med, fire prototyper måtte til før jeg ble fornøyd :) Kommer nok til å jobbe videre med mønsteret til det "sitter" helt perfekt, men uten å forandre så mye på fasongen. Jeg skal også prøve å få tegnet den i ulike størrelser.

***

Denne kjolen er sydd i rød kordfløyel fra stoff og stil, ermene er fra en fretex-gardin som jeg fikk via LilleLeo (sykroker), oransje rib og grønne kroklisser(s&s).

størrelsen ble ca 104-110. Den er smal, men med lange ermer. Jeg kommer til å bytte halsriben, for den ble jeg ikke helt fornøyd med.

Jeg har ikke helt bestemt meg for om jeg beholder denne til O, eller om den blir til salgs. Jeg kommer uansett til å sy flere tilsvarende kjoler, og tar gjerne i mot bestillinger. Jeg kan sy den i ulike stoff, farger og størrelser!!


3 kommentarer:

annesand sa...

Otiibe!!! Denne var vanvittig nydelig!

Målløs, det er det jeg er!

Gratulerer med et fantastisk mønster. Og en nydelig kjole.

Soltoppen sa...

Så fin og herligfrisk kjole. Så ut til å være en flott fasong på kjolen.

Bra jobbet!

Lillis sa...

Gurimalla så kul!!!