onsdag 12. mai 2010

Hage søker blomster....


Det går sakte men sikkert fremover med de fleste prosjektene mine i hagen. De siste ukene har handlet mye om å fjerne gress og kvister, samt flytte på en mengde stener.

En liten trapp er også under utgraving, og trinn for trinn begynner hagen å ta form!

To stenmurer er på plass, et tre er flyttet og det er gjort klart for å flytte noen til.Staudebedet er ferdig bygget, fylt med jord og gjødsel. Nå ligger det der og venter på å bli fylt med vakre blomster, de kommer forhåpentlig til et postkontor nær meg en av de første dagene. Jeg har bestilt en pakke med stauder fra Bakkers, som skal leveres i mai. Nå er det riktignok ikke så lett å forstå det utifra været vi har om dagen, med stadige sludd og snøbyger- men kalenderen påstår at det er mai. Så det så!!

Mens jeg lettere utålmodig venter på pakken med stauder kan jeg ikke dy meg for å kjøpe litt her og der. Disse skjønnhetene må pent vente på resten før jeg bestemmer meg for hvor de skal få sin faste plass!

1 kommentar:

hjemme bra sa...

Hei. Det skjer ting hos deg ;-)
Masse nytt og flott som er sydd, og ein hage som tar form! Bedet ditt med steinkant var flott, og enda bedre blir det med masse flotte blomster!
Her har vi masse bedd som må lukes... og busker og tre som må klippes, og blomsterkasser som må få blomster i....
I dag har det vore herlig ute, håper vêret blir like fint ei lang stund framover!