mandag 2. mars 2009

..undervegs....


hei til alle som titter innom!!

Jeg har endelig klart å legge inn en teller- så nå får jeg sett at det faktisk er noen innom her og leser av og til. På få dager er jeg allerede oppe i 50 treff!! fantastisk :D Synes det er veldig gøy at du titter innom, og vil du si hei når du først er her, blir jeg veldig glad for kommentarer også!! Derfor har jeg lagt inn en "skravleboks" i margen her- der er det lett å poste noen ord i farten ;) Gleder meg til å høre fra deg!!

Føler meg nesten forpliktet til å bloge litt oftere også, når jeg har så hyppig besøk :D akkurat nå holder jeg på med et glad-skummelt prosjekt!! Det tar litt tid, både på tankestadiet og selve utførelsen, så har ikke så mye å vise frem enda... men to små smakebiter kan jeg gi!!

først en i yndlingsfargene mine for tiden- turkis og oransje er bare vidunderlig!!!! Blir glad når jeg jobber med denne- og samtidig en smule svett og søvnløs, for dette var langtfra enkelt!!!! :O)

En annen vakker kombinasjon er rødt og rosa!! Vokste jo opp i den tro at disse fargene sammen var fyfy- for noe tøv!!! :D Denne blir hvertfall sukkersøt og nydelig :)
Straks jeg har fått fra meg disse to skal jeg igang og pønske ut ny hemmelig venn gave! gleder meg masse til det! :) I tillegg går jeg og funderer på noen vesker- de begynner å modnes ferdig i hodet, nå trenger jeg bare litt tid til å virkeliggjøre dem!!

Som flere vel har fått med seg, så bruker jeg endel tid på Sykroken.net. Nå skal det være nytt landstreff, i Oslo denne gang, og jeg jobber med å klare å komme meg avgårde- må innrømme at jeg vil bli veldig skuffet om jeg ikke får det til!! Hvis alt går som jeg vil, blir det kanskje lagd en apekatt av for eksempel disse stoffene :D
Takk for besøket- og velkommen igjen :D

3 kommentarer:

hjemme bra sa...

Hei.
Så spennende prosjekta dine ser ut. Gleder meg til å sjå dei ferdige produkta :-)

Ha ei god veke!

lillepooh sa...

Enig at det er flott med den turkise og orange, og rødt og rosa er jo FANTASTISK! Blir spennende å se hva du kommer med fremover. Sees på Lillestrøm!

Y sa...

håller med dej om att turkost och orange är hur snyggt som helst!