fredag 27. mars 2009

sykroktreff i Oslo!!

Sist helg hadde Sykroken treff på Lillestrøm. Fredagen møttes vi på Egon for å skravle oss opp litt :D. Lørdag hadde vi en flott dag på Thon hotell, der hadde vi god boltreplass og produserte en mengde aper og et par vesker.... Det var et supert treff med mye skravling og god mat!! Veldig gøy å bli kjent med personene bak nickene ;)

Her er mitt eksemplar av apen "magoo". mønsteret er fra "melly and me". Min magoo har fortsatt nåler i rumpen, og smiler litt skjevt- men han er da utrolig søt likevel :D Jeg slet med bihulebetennelse så det gikk ikke så fort med meg- ved bordet bak meg satt Emma og produserte to aper på en gang, og hun lå hele tiden foran meg i prosessen :D!!!

Her er hele apefamilien samlet!! Morsomt at de ble så forskjellige- en gjeng med personligheter :) Noen er mer forseggjorte enn andre.... :-p


Jentene falt pladask for sin nye apevenn, og ønsker seg et par til... mulig de får ønsket oppfylt en gang, men noen storproduksjon av aper blir det vel aldri.........!!!! tross alt er det ikke sååå morsomt å stappe slike tynne ben og armer....

Tusen takk til Happy for vellykket kidnapping ;) , Beate for overnatting og hyggelig lunsj, og Camilla for at du lånte meg symaskinen din!! Takk også til Liv Stine med familie for noen koselige dager- deilig å bli bortskjemt når en er syk!! Håper dere alle kan få til å ta turen over fjellet om ikke alt for lang tid :)

4 kommentarer:

lillepooh sa...

Det er ikke om å gjøre å være mest effektiv, vettu... ;) Det viktigste er at man har det trivelig mens man holder på... :nikke:

-Bruker man lang tid, koser man seg lenger... hihi...

Anonym sa...

hihi- du har et poeng der :D jeg storkoste meg hele helgen- hadde ikke tid til å kjenne etter at jeg var syk engang!! men det kan anes når man går magooen min nærmere etter i sømmene............... :-p

Otiibe

Annemor sa...

Så fin lille apen ble! Min stakkars ape fikk jo ikke vært med på gruppebildet, hun sneik seg ut i bilen før det var photo session! Ikke har hun fått munn og nese enda heller, men det får hun nok med tiden. Liker krøllene din fikk på toppen :D Supersøt!

Linda sa...

vilka underbara apor :)