onsdag 25. mars 2009

bestillingskjoler...

Endelig er jeg ferdig med verdens skumleste prosjekt :D Skummelt fordi kunden er langt mer erfaren i søm enn jeg, og fordi jeg aldri har sydd i velour før- og det oppfører seg slett ikke sånn jeg hadde tenkt alltid!! Det har tatt sin tid, og har kostet meg mye søvn og svette... Jeg har lært uendelig masse av å sy disse kjolene, både om søm, mønstertilpassing og om meg selv :)

Jeg er veldig fornøyd med hvordan de ble seende ut til slutt- og til alt hell ser det ut til at de passer perfekt på sine nye eiere!! takk til annesan som turte å bestille kjolene mine :)

Kjole nr 1 er sydd i rød velour (strech chenille fra s&s) og tynn jersey i rosa med hvite sirkler, nederst på ermene er det rosa rib. Den er pyntet med et silkebånd, rød og rosa kroklisse, en blomsterapplikasjon og diverse mormor-knapper. Ca str 134-140. pris 380,-

Kjole nr 2: I turkis velour, gul-oransje ermer av en fretex-gardin, oransje rib. Den er pyntet med oransje og turkis kroklisse, en applikert blomst og noen mormor-knapper. Nederst har den en kant i samme stoff som ermene. str. 146, pris 380,-. Jeg måtte ha litt hjelp av en nabojente til denne- så takk til Andrea som stilte opp som prøvedokke, slik at jeg kunne tilpasse størrelsen!!7 kommentarer:

Ingrid sa...

De kjolene var bare helt nydelige!! Så flink du er.

Heilt spesiell sa...

Disse har jeg sett i bloggen til Annesand ja-NYDELIG! Vel gjennomført.Digger ermene og fargesammensetningene.

Marit sa...

Så nydelige kjoler du har sydd:D

Annemor sa...

Så utrolig kule de ble! Vel blåst!

Soltoppen sa...

Prøver igjen.
Kjempeflotte kjoler, begge to. Du kom vel i havn med de der.

annesand sa...

Tusen hjertelig for verdens NYDELIGSTE kjoler, Otiibe.

Shamu sa...

Helt nydelige, begge to!!!
Skjønner godt at annesand er fornøyd ja! :)