mandag 5. juli 2010

Møt Diana!!Etter å ha drømt om å få eie min egen sømbyste i lengre tid, besluttet jeg at årets bursdagspresang til meg selv måtte bli nettopp det!!(Hun ble kjøpt litt på forskudd siden vi la ferien til stoff og stil-land!!) Hun er et lekkert lite stykke og hun heter Diana i følge embalasjen hun kom i!! Siden hun er litt av en jojo-slanker kan hun passe i kjoler sånn ca i størrelsene 36-42. Ganske praktisk når hun skal bo her hos meg!!

I dag er hun pyntet i en kjole i str 38. Den er sydd i et mykt bomullstoff med litt strech, det har litt denimlook på avstand men er ikke det. Ermene er i et tynt rødprikkete stoff fra s&s. Ellers har kjolen en mengde små detaljer!! Kjolen er solgt!Kjolen har skråbånd i rød sateng rundt skuldre/rygg og har fått to knapper på en skulder...


... og tre søte blomsterknapper på motstående erme. Ermene har fått rød rullefald.


Nederst har kjolen fått enda et par knapper på noen litt abstrakte applikasjoner- er det epletrær eller ballonger eller noe helt annet??? Det får bli opp til den som ser!! Her er kroklisser med sløyfe i siden, rødt fløyelsbånd og rysjekant i samme stoff som ermene.

Kjolen kan bli din om du har lyst på!! Kanskje får jeg også somlet meg til å legge den i epla-butikken min, men vil du ha den er det bare å sende meg en mail!!

pris: 800,- + porto
vaskes på 40 grader

5 kommentarer:

Soltoppen sa...

Kjempefin kjole. Herlig med mange koselig blikkfang.
(Hvilken størrelse?)

Hege sa...

Gratis med Diana, og kjolen var lekker :-)

Rødtopp sa...

Nydelig kjole :)

Suleima sa...

Hei snuppa! Grattis med Diana! Enda en kvinne i huset, det får vi håpe går bra ;) Flott kjole, du er så produktiv! Skal se om jeg også klarer å sy noe kles-aktig i løpet av sommeren. Vi snakkes.(Og tusen takk for den koselige kommentaren på bloggen min.)

-kine- sa...

Flott snitt på den kjolen!