mandag 15. august 2011

Hurra!! Endelig har jeg fått meg eget syrom!!


Dette kan jeg love at jeg har ønsket meg lenge!!! Og jeg har fått det jeg ønsket meg og mere til!! Jeg kan nesten ikke tro for en forvandling vi har fått til i dette rommet, og jeg gleder meg til å få være kreativ her nede i kjelleren 'min'.

Men for å begynne med begynnelsen. Her kommer et lite bilderas som viser forvandlingen fra mørkt kjellerrom til lyst og lekkert syrom!!



Av en eller annen grunn finner jeg ingen bilder av rommet fra før vi malte taket, selv om jeg er skråsikker på at jeg tok flere! men dere klarer kanskje å tenke dere mørk, gul furu der hvor det nå er hvitt?? Taket er malt med to strøk sperregrunn og ett strøk oljemaling, alt i fargen Chi.


Den hvite muren bak peisen var plutselig ikke så hvit lenger, og måtte få noen strøk hvitmaling den også. Peisen fungerer ikke, så den vil antakelig bli fjernet med tid og stunder.


Vinduer og dør ble også malt, og nå reflekteres lyset inn i mye større grad enn tidligere!! Det er litt av en jobb, men verdt det når det får så tydelig og konkret resultat!!


Så var det endelig veggenes tur, nå er det heldigvis lenge til jeg må male flere tak! Jeg valgte å bruke samme farge her som på loftstuen, frostet glass heter den. På bildene ser den grå ut, men den er en slags lys blå-grå farge, og bare vakker!




Men det er vel flere enn oss som stusser over 'fotgjengerovergangen' midt på golvet?? En morsom kuriositet- men den måtte bort!! :-) Golvet er malt med tre strøk av samme maling som trappen, Epolan V akryl. I motsetning til takmaling, så er det å male golv en takknemlig jobb. Det gikk raskt unna, og arbeidsstillingen var mye bedre! Før vi malte pusset vi lett over, og vasket bort støv og skitt.




Så nakent og tomt som dette fikk det selvfølgelig ikke bli lenge!! Jeg kommer snart tilbake med flere bilder av hvordan jeg har innredet rommet. Nå er jeg nesten helt klar til å sy igjen, og det skal bli deilig etter over ett års pause!! Lurer på om jeg husker hvordan man gjør!! ;-)

4 kommentarer:

Anna GL sa...

Åh, for en herlig forandring! Og gratulerer med syrom! :) Kjekt å få et eget sted hvor du kan være kreativ og rote litt rundt. Ikke dumt å ha lyse vegger som du kan dekke med farget stoff da. :)
Gleder meg til å se resten av innredningen også.

PS to forskjellige gulv? Hva i alle dager har vært tanken der?

OTiiBE sa...

Takk for det! :-)

Nei, hva tenkte de?? De har vel sikkert gått tom for den mørke laminaten og valgt den billigste løsningen siden det var et kjellerrom?? Det morsomste var at selv listene var koordinert!! :-D

lise sa...

Wow! Nå gleder jeg meg veldig til å se det helt ferdig, kjenner jeg.

Adine sa...

Er det virkelig det samme rommet eg var i for bare noen uker siden? Wow! Du har virkelig stått på! Gratulerer med syrom. Gleder meg til å se det du tryller frem fremover :)
Klem