torsdag 18. februar 2010

Otiibe-kjole, Ny modell!!Jeg fikk det plutselig for meg at jeg trengte en ny kjolemodell etter eget mønster som kunne passe perfekt til sommerkjoler, og dermed satte jeg meg ned med penn og papir og tegnet et førsteutkast. I hodet mitt er den sydd av stoffer jeg ikke har i hus, så jeg hadde litt problemer med å finne frem til noen som kunne fungere like godt. Og jeg ble til slutt veldig fornøyd med resultatet!! Den liksom roper etter sol og varme dager!!


Kjolen er sydd i lys turkis bomullsateng, et blomstrete bomullstoff og et batikkfarget bomullstoff i oransjetoner. Den er pyntet med kroklisser i lime, rosa og turkis, og lommen har fått en liten blomsterknapp.
Bak på ryggen er Otiibe-lappen applikert på sammen med en oransje firkant.Nederkanten er lagt opp med rullefald.Modellen er noe lenger enn jeg hadde sett for meg, den rekker min seksåring til rett under knærne. Den passer til slanke jenter i str 122-128. Den kan vaskes på 40 grader. Pris 450,-. 

5 kommentarer:

Venke sa...

Så kul! Skikkelig fin sommerkjole! Ble i godt humør av den! :)

Lillis sa...

kjmepefin kjole du!!! og så gøy med egen design!!!

duBedåre sa...

Utrolig lekker!! Kjempefine stoffer i deilig kombinasjon. (o:

hjemme bra sa...

For en herlig sommerkjole!
Og den strikkakjolen var råflott!
Og "eplet faller ikke langt fra stammem...". Så gøy at I er interessert i å sy også!

Ha ei flott helg

Soltoppen sa...

Den nye modellen din var knallflott. Så deilig å se at du er litt i kreativitetsèg nå. (så kan jeg få litt inspirasjon til å komme i gang selv også)
*klem*