søndag 21. august 2011

Herlig retro!!


Dette fantastiske retro-stoffet fikk hull på syvegringen min. Det er nemlig ikke bare bare å sette seg til symaskinen etter over ett års pause!! Men en helt enkel veske måtte jo jeg også klare å sy. Litt rusten er jeg, men det er herlig å være i gang igjen, og jeg kjenner kreativiteten bobler i meg. 

Stoffet har jeg vært så heldig å arve av min søster. Hun har nok angret på det mange ganger, for hun begynte selv å sy like etter- men frekk som jeg er har jeg likevel beholdt det! :-) Det er mer igjen enda, og jeg har både store og små planer for det!


Jeg klippet til vesken på frihånd, og det er ikke noe hokuspokus med den. Hanken er kantet med skråbånd kun for effektens skyld. Hadde også planer om å kante rundt vesken og lokket, men droppet det. Likeså med trykknapper til lukking- jeg er redd det vil ødelegge stoffet og det kan jeg ikke ta sjansen på!!


Vesken er foret med rød bomullsateng, og har fått to små lommer inni + plass til å henge penner o.l. Foreløpig har jeg latt være å lage hjørner, tenker å prøve den litt i bruk først og evt sy i hjørner siden om jeg ønsker det.
7 kommentarer:

lise sa...

*klapper*

Ultrakult stoff, herlig veske. Jeg lager alltid bunn i veskene mine, bortsett fra om de er ment til å ha blader eller noe sånt i.

Adine sa...

Angrer nok en del, ja :) Men du er no en god del flinkere enn meg til å sy, så stoffet kommer nok mer til sin rett i dine hender enn i mine. Eg har hatt ca et års pause eg og, helt uten grunn. Så kanskje eg skal rote frem sysakene mine eg og snart..!?!

Bravo sa...

Fantastisk kul!!

OTiiBE sa...

Takker! :D

Adine (hm, merkelig å kalle deg det, men...) du bør sy deg minst en klinkekultkjole til New York turen!!! Mønster skal du få låne av meg om du vil.

Adine sa...

Ok. Eg tar utfordringen! Send det over :) Det er fare for at eg ringer deg ned med spørsmål, men det får du no bare tåle ;)

Soltoppen sa...

Så utrolig knallfin og fargerik. Likte den kjempegodt (og jeg er vanligvis ikke så retro av meg.)

Siren sa...

Hei der - veldig fin retro veske. Liker veldig godt hempene for penner du har inni vesken - den har jeg aldri sett før.
Takk for titten inn i syrommet ditt - alltid spennende å se hvordan andre har det på rommet sitt :)