søndag 17. oktober 2010

Lengter etter våren...

Som noen kanskje husker var jeg særdeles misfornøyd med staudene jeg bestilte hos Bakker i våres- av 30 planter har under 10 overlevd. Det var for dårlig, så jeg ringte og klaget. Jeg fikk snakke med en kjempekoselig dame, som uten om og men sendte meg tilgodelapp på hele det opprinnelige beløpet!! Kjempebra service!!

Det jeg så burde gjort, var vel å spare tilgodelappen til neste år når jeg er vel på plass i min nye hage.... men jeg klarte bare ikke å 'gå forbi' alle de herlige vårblomstene jeg fant i katalogen som fulgte med.

Blomsterløk for 600kroner + liiiitt til + de gratis 65 løkene som fulgte med.... det blir en del blomsterløk!!!!!!!!*dåne*

Så nå må jeg finne frem alt jeg har av krukker og bøtter og spann, og plante i flere lag!! Mye jobb, men det vil bli sååå fint til våren!!!

4 kommentarer:

anne - moseplassen sa...

Hei :)
Så hyggelig å høre at du likte dagens blogginnlegg! Kattemating liker vi ikke drive med nei, her jakter jeg på nabolagets katter med vannslangen...

Så fint at du fikk tilgodelapp på Bakker da, og smart at du bruker den på løk. Jeg har ikke handlet fra de selv, men tilbakemeldingene jeg får fra andre som handler der er at de er dårlige på stauder, altså, de sender ofte ut dårlige stauder. Løk derimot tåler lagring mye bedre, så de holder fin kvalitet.

Har litt løk å sette her vi også, blir fint til våren da :D

Hege sa...

Oi, og det er lenge til våren... Men, den som gleder seg til noe godt, den venter ikke forjeves... :-)
Det blir fint da, med alle blomstene, kjekt med grønne fingre. Det har ikke jeg, så jeg blir alltid litt misunnelig på dem som har det....

Elisabeth, innerst i veien sa...

Sette løk ja, der sa du noe.....har visst noen som bør i bakken...

anne - moseplassen sa...

Hei Eirin :)
Her må jeg synse, jeg er ikke ekspert på dette temaet.
Om du skal la de blomstre i krukkene eller plante i bakken vil avhenge litt av hva det er og hvor sent det blomstrer. Jeg ville ikke ha plantet om noe som har fått knopp, men en sentblomstrende tulipan kan du sikkert plante over i bakken om du vil, sålenge du er forsiktig.

Når de først er blomstret av så synes jeg det er fritt frem for planting i bakke, behøver ikke vente til høsten.

Ja, løken skal tåle å stå med frost, bare sørg for at pottene dine ikke fryser fast. Sett de opp på noen treklosser eller lignende.