tirsdag 19. mai 2009

Shamulong!!

Den vakre, kreative og dyktige Shamu er til stor inspirasjon for veldig mange!! I disse dager pågår en egen along på sykroken inspirert av Shamu! Hensikten er å redesigne gamle plagg så de får nytt liv. For de som enda ikke har tittet innom blogen hennes, så kan jeg varmt anbefale å bruke noen minutter der!!!

Her er mitt første bidrag, men jeg håper å få til mange flere i tiden fremover!!

Utgangspunktet er litt rib og denne kjolen i str 2år som O fikk av sin tante Hege. Den kommer helt fra Egypt og er supernusselig. Desverre vokser små jenter altfor fort og norske somre varer så kort, derfor ble kjolen lite brukt.

Jeg kuttet av bærestykket, klippet til et passe stort stykke rib- og på tre minutter var kjolen forvandlet til et skjørt, ca str 110.En fornøyd jente tok skjørtet i bruk med en gang!!

6 kommentarer:

Ingrid sa...

Det ble jo kjempefint!! Smart redesign!!

Soltoppen sa...

Flott og herlig skjørt. Var jo et nydelig utgangspunkt, men forvandlingen gjorde det nesten enda finere.

Heilt spesiell sa...

Genialt enkelt og så utrolig flott resultat!

Prinsesse Vilikke sa...

Så supert! Det ble skikkelig fint!

hjemme bra sa...

Hei.
Er imponert over alt du får til! Dette vart ein kjempesøtt skjørt!

Anonym sa...

Så kult! Eg hadde helt glemt den kjolen, den e jo virkelig veldig fin. Og helt genialt at den kan brukes til noe mer. Eg tenker seriøst på å komme oppover i løpet av sommeren for sykurs og tantetid. Når har dere planer om å dra bort?? Eg har fri de to siste ukene i juli og første i august..

Hege