onsdag 20. mai 2009

En ny utfordring!


Snille Alin har sendt meg en ny utfordring, to faktisk!! I konvolutten låg mønsterdeler til kjole og tights str 80, hentet fra Ottobre 1/08 og 6/08. Jeg har prøvd meg på kjolen i første omgang, den skal få matchende tights en vakker dag :D

Kjolen er sydd av et restestoff og et stoff jeg har hatt liggende lenge og ikke visst helt hva jeg skal bruke til... ekstra greit da at jeg har to meter av det... :O) Det var mange deler og detaljer på denne kjolen- en virkelig utfordring!!


foran...


... og bak!


Det fulgte med en nusselig bambi-applikasjon, og egentlig skulle det vært et broderi på den også... det droppet jeg. Kjolen har "tittekanter" flere steder, noe jeg nok må øve mer på for å bli helt fornøyd med... (og så skulle jeg hatt et enda større stofflager så jeg hadde funnet et stoff i en kontrastfarge.... slik at tittekanten faktisk ble synlig.... men kan ikke få alt- har jeg hørt!!)To små blomsterknapper i sart rosa :)

4 kommentarer:

Tante Mie sa...

Så bra den ble! Jeg har også sett på den kjolen faktisk, men mistet litt motet når jeg så hvor mange deler det var.. Flink er du!

lillepooh sa...

Så herlig, otiibe...!

Soltoppen sa...

Oj, så utrolig søt og skjønn den ble. Var litt spent på om du klarte å få det til med mine forklaringer, men det ser jo ut til å ha gått strålende.

hjemme bra sa...

Så gøy å sjå i bloggen din. Du tar utfordringane, og lager dei flottaste plagg! Denne kjolen var nydelig!