fredag 9. januar 2009

en dotted dream i striper ...

*SOLGT*Det ble visst en ekstra lang juleferie fra symaskinen- det var rett og slett veldig deilig å slippe å ha alt rotet som følger med denne hobbyen midt i stuen... Trenger kanskje ikke si at jeg ønsker meg veeeeeeldig et syrom???


Men nå måtte jeg i gang igjen, og begynte enkelt med en veske som ble klippet ut en gang i høst. Igjen har jeg brukt "dotted dream"-mønsteret. Denne er sydd i cord stoffer, et mørkebrunt fra s&s + et brun, grønn, cream stripet som jeg fikk i gave. Mosegrønn kroklisse og en av mormors knapper til pynt. Den har en liten innvendig lomme. Har tenkt å sette i en trykknapp til lukking, men avventer for å høre med den som ender opp med vesken.

Vesken er liten og søt, ca 18 x 26 cm(4-5 cm bred). Den er til salgs og her gjelder førstemann til mølla. Jeg prøver meg på å sette en prislapp på 400,- Kom gjerne med innspill om det er en realistisk pris ??? Synes det er vanskelig å prissette mine egne ting!! (Navneforslag tas også villig imot- det er jo minst like vanskelig :D)


4 kommentarer:

Anonym sa...

Hei. Ka blir søsterprisen på denne??
Hege :)

OTiiBE sa...

hehe! har jeg ikkje tenkt så mye på... kan jo tenkes jeg lar den gå for 300,- men den blir i såfall liggende her til m&p kan ta den med seg i februar. Om noen melder seg og vil ha den til full pris før det, tror jeg nok de "vinner" den :D Interessant??

Anonym sa...

I'll take it:) Og vil også gjerne bestille en til bukse til liten gutt som ventes når som helst. Kanskje den lyseblå som du hadde med ned sist hvis du ikke har solgt den/gitt den bort?

OTiiBE sa...

blå bukse skal bli :) sender den og med mamsen. Du kan betale til henne, så er det nedbetaling på maskinen min.... :D (men holder altså på vesken til ca første uken i februar, om noen andre er interessert...)