fredag 30. juli 2010

Sommerfest på Giske!!


Denne helgen er det igjen klart for Norges beste festival!! Dette er et stort spleiselag/vennefest, hvor alt er laget til på dugnad, det er gratis å komme inn og artistene opptrer gratis. Det kommer artister fra inn og utland, jeg gleder meg særlig til Maria Mena, men det er mange mange andre som også blir kjekke å oppleve!!

Og det hele er lagt til kanskje klodens vakreste plass- lille Giske på sunnmøre! Med utsikt til både hav og sunnmørsalper, skal det noe til å slå denne beliggenheten!! Vi håper på knallvær, men får det nok strålende også om det skulle regne!

Vi tropper opp hele familien fra det braker løs på morgenen med barneforestillinger, og kommer til å traske rundt på festivalområdet og se, høre, oppleve og kose oss hele dagen. Alle som befinner seg i noenlunde nærhet bør  ta turen til Giske denne lørdagen!! Det går busser fra Ålesund, og det kan nok anbefales å kjøre kollektivt denne dagen- da det fort blir fullt på den lille, vakre øya!!

Bildet er fra i fjor og viser gromgutten Alexander Rybak i aksjon med fela. Rundt 15 000 mennesker stakk innom Giske den dagen!!

Kommer du???

Ingen kommentarer: