onsdag 23. februar 2011

Første rom 'ferdig'!!


ja, det er jo en sannhet med modifikasjoner selvfølgelig- men sett fra denne vinkelen så er spisestuen ferdig!! Litt bilder på veggene og slikt kommer vel etterhvert, og det er mulig jeg kommer til å flytte disse gardinene til loftstuen. Men jeg er veldig fornøyd med å ha kommet så langt!!


Spisestuemøblene er kjøpt hos Møbler og Miljø i Ålesund, på salg!! Det er en fantastisk butikk, men prisene er jo minst like fantastiske.... Liker stoler og bord kjempegodt, men er litt nevrotisk med tanke på kombinasjonen mindreårige og stoffstoler. Våre håpefulle får derfor  pent sitte på fleecepledd når de spiser middag- jeg har annet å drive med enn å jakte på flekker!! Forresten helt utrolig hvor man kan klare å sette en flekk om man bare vil det hardt nok.....


Fargen på veggen her blir jeg ikke klok på! Jeg elsker den, men den er liksom ikke slik jeg trodde den skulle være?? Det er fargen 'skyggeblå' fra Lady Pure Colour- og jeg trodde den skulle være mye mer blå enn grå?!? Tror det skal være samme farge som hun tv-reklamedama omtrent får orgasme av, men den likner aldri uansett hvilket lys vi har her... Jaja, jeg liker jo den fargen vi har fått uansett!


Gardinene er det mann og svigermor som har fått i hus!! Synes jeg er vågal som tillater slikt, men de gjorde jo en veldig god jobb da! Og så hadde jeg selvfølgelig full bytterett om det hadde skjært seg helt! Som sagt er det mulig jeg henger disse på loftstuen etterhvert, jeg synes de er litt for tynne, og skjermer ikke så godt mot innsyn som jeg kunne ønske. Gardinene tror jeg forresten er kjøpt på Åhlens- dere får korrigere meg om det er helt feil! :-)

4 kommentarer:

hjemme bra sa...

gratulerer med første rom ferdig! Det er litt av ein jobb de gjer! Og det ser ut til å bli kjempeflott!

OTiiBE sa...

Takk for det! :-)

ja det er en mye større jobb enn vi hadde sett for oss- vi trodde faktisk at det meste skulle være gjort til jul!! Så feil kan man altså ta!!! Er heldigvis flere rom som er nesten ferdige da- om man bare fikk fra seg alt småpirket!

linda sa...

mye å lese her nå, etter ti dager i utland. Det ser veldig fint ut - er ikke det minste misunnelig på alt arbeidet dere må gjøre, men kanskje litt på det store huset.. Gleder meg til å se det live =) Linda

OTiiBE sa...

Hadde du det fint i Japan?? Hørte du låg syk noen dager?!? kjedelig!!

Dere er hjertelig velkommen på besøk vet du!! gjesterommet er så godt som klart, bare mangler litt her og der.... men om vi får en uke eller to på oss skal vi ha det klart til dere!! Sengeplass skulle det uansett blitt en råd med! :-)