søndag 20. februar 2011

Effektiv søndag!!

 I dag har vi på ingen måte holdt hviledagen hellig her i huset!! Noen ganger må man bare benytte seg av at ungene er ute av huset, og at en selv er noenlunde frisk og full av energi!! Men heldigvis tok vi oss tid til en søndagstur i det strålende vinterværet! Herlig med sol og frisk luft!!


På loftet har det etterhvert skjedd mye!! På det første bildet ser dere den opprinnelige fargen. Før vi malte alt annet hvitt såg veggene ganske hvite ut, men nå var de plutselig bare gule og ekle!! NÅ derimot, er veggene nydelig lyse og gråblå!! Fargen vi har malt med her heter 'frostet glass' og er enda finere enn jeg hadde trodd. Det blir nok flere rom som males i denne fargen etterhvert!! I enden av gangen står døren åpen inn til et soverom. Der må det snart ryddes og gjøres plass for masse lilla saker!!


 Men aller først må jeg bli ferdig med denne jobben.... Er det rart ting tar tid, sier jeg bare!! Egentlig ønsker vi å bytte ut rekkverket i trappen og på loftet. De liggende plankene virker nemlig som magneter på barn med klatretrang!! Men desverre rekker ikke pengene så langt som vi kunne ønske- og tross alt har det vokst opp et par viltre karer i huset her før, så vi får tro det går bra!! Men hverken trapp eller rekkverk får fortsette med å være furugult!! Derfor ligger det nå plank overalt, på veg til å bli hvitt og lekkert!


Her ser dere litt av kaoset vi bor i!! Teppet på loftet skal bort, og erstattes med parkett så snart vi har fått fra oss malingen... Jeg måtte teste hvordan rekkverket ble i hvitt, men også denne biten skal skrus ned og fra hverandre- da går det mye raskere og resultatet blir finere. Den røde veggen skal males i samme farge som stuen nede- 'hvit lin'. Det midlertidige golvet er godt å ha en stund til, både som arbeidsplass og sikring når rekkverket er borte. Men det skal snart vekk så alt lyset fra det hvite taket vårt kan slippe ned i stuen under!!


I stuen ser det bare et lite hakk bedre ut enn dette i øyeblikket... Plutselig kom det nye møbler både herfra og derfra, og dermed ble det fullt!! Nå skal jeg gå og hjelpe mannen med å skru opp spisestuebord og gardinoppheng i spisestuen! og så blir det sofa og strikking resten av kvelden!!1 kommentar:

Pia sa...

Dere har litt å henge fingrene i, ser jeg! Men dette blir flott!