onsdag 16. juli 2008

barselgave :)

Da er jeg omtrent halvveis med en barselgave. Tanken er at det skal bli et sett med kjole, bukse, lue og tøfler. Sydd av et par av de nyeste stoffene mine, babycord og stretch bomulls satin. Var ment å ha corden som hovedside, men har ombestemt meg :D Fungerer fint fra begge sider da!Vet ikke hvorfor bildet har snudd seg denne vegen, men orker ikke fikse det- str 6-12mnd. Fortsatt Lillis mønster, men modifisert litt for å tilpasse til Ohelenes løsning med sammensydde skuldre..

detaljbilder: Den blå siden er pyntet med applikasjon i cord-stoffet, lyseblå kroklisser og noen av mormors knapper. Nyemaskinen er forresten en drøm å applikere med!! Bruker ikke vlisofix, bare et par knappenåler i starten og syr rundt!
Otiibe-lappen ble skjev- siden jeg nesten glemte å sy den på i det hele tatt :) Valgte den pyntesømmen som kom nermest mønsteret i stoffet.
Tilhørende lue. Mønster fant jeg på Ohelenes blog og stammer fra Gynthers bok "barnetøj du selv kan sy, 0-4år" Dvs- jeg har løselig tegnet av det jeg såg på datan- så det ble litt så som så...Og størrelsen ble ikke 6-12mnd som jeg håpet på, men bare litt for stor for Babyborn... Men kanskje om jeg forter meg å gi den vekk, så vil den passe jenta en liten stund. Hvis ikke har hun to storesøstre som sikkert vil ha dukkelue :D
Pyntet i samme stil som kjolen, med litt variasjon.

Knyttebåndene er lyseblå sløyfebånd med blomsterdekor.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Så fint!!
Eg må virkelig lære dette!
Må bare bli bra i armene først.

Eg ble sykemeldt forrige uke, men gikk på jobb igjen denne uken fordi eg var redd eg skulle miste jobben pga det, men så mistet eg jobben likevel, så det var lite vits i... Men egentlig e eg bare glad. No har eg sittet og gjort ingenting i to mnd, så eg gleder meg til å få en jobb der eg faktisk får jobbe. Blir en fin forandring fra å surfe på nettet åtte timer om dagen.. :)

Eg har forresten tagget videre..

Hege

OTiiBE sa...

Det var dumt med jobben! har du noe annet i sikte?? Hvis ikke må du gjerne ta deg en tur hit- så kan vi ta et sykurs :) Klem

Anonym sa...

Kanskje eg skal gjøre det. Må bestemme meg innen i morgen om eg skal jobbe ut mnd eller om eg vil ha siste dag i morgen. Vet ikkje helt ka eg vil. Trenger pengene, men no har de sagt at når eg allikevel skal slutte så gidder de iallefall ikke å lære meg noe nytt.. Så då blir det to uker i samme bane som før, men med enda mindre å gjøre. Herligt. Skal snakke med adecco og høre når det er sannsynlig at eg kan få ny jobb.