mandag 22. november 2010

klar- ferdig- GÅ!!


Da har vi tatt over huset og er klare til å sette igang med oppussing!! I første omgang skal vi male omtrent alle vegger og tak + bytte ut teppene på loftet med parkett og kork.


Her er mye gul furu som gjør rommene ganske mørke. Men om et par uker vil alt være lyst og fint! Jeg gleder meg sånn til å se hvordan det blir!!


I dag har vi ikke rukket så mye, da det er tusen andre ting å gjøre også. Skal få knipset litt bedre bilder en annen dag- viktig å ha mange førbilder!! :-) Her er all malingen stablet i gangen, og en småsyk frøken tar en pustepause.

I morgen begynner jeg å vaske ned rekkehuset, det er nok ikke gjort på en dag det heller!! Vi har en uke på oss til å bli ferdige her da. Heldigvis har vi skaffet oss et midlertidig krypinn for de neste ukene- så slipper vi å bo midt i oppussingskaoset!!

Jeg aner ikke hvordan det blir med nettilgang i tiden fremover, men jeg kommer tilbake med oppdateringer så ofte jeg kan!!

Vi sees!

2 kommentarer:

Anna GL sa...

Så spennende med nytt hus og oppussing! Lykke til! :)

Suleima sa...

Hei! Så flott med nytt hus! Gratulerer så masse! Håper jeg kan få se det når dere er kommet i orden. Lykke til! Kjempekjekt å lese om prosjektene dine. :)