søndag 7. november 2010

En liten sniktitt!


Det er ikke lett å få tatt bra utendørsbilder en sen novemberettermiddag, men her er en aldri så liten titt på vårt nye hus! Vi har vært der en tur i dag for å ta mål på loftet så vi kan bestille parkett og kork til golvene.


Nå nærmer det seg virkelig, og jeg er klar som et egg!! Vi skal få det så bra her!! I dag har vi insett at vi nok ikke får råd til å bytte kjøkken og bad i første runde. Pengene flyr fort ut når man skal fylle et stort hus med møbler, lamper, gardiner mm (=med uendelig mye mer!!!) :-) Det er nok både sunt og lurt å gå noen prioriteringsrunder med seg selv i en planleggingsfase- det er så mye vi har lyst på, men vi kan selvfølgelig ikke få alt!! Så hva er viktigst, hva må vente litt og hva kan vi klare oss uten??

Jeg kan klare meg uten det perfekte kjøkkenet, hvertfall en periode- men jeg klarer meg ikke uten induksjonsovn. Så derfor bytter vi i første omgang bare ut komfyren. Vi kan klare å bade i et rosa badekar, men vi må ha et fungerende vaskerom!


Inngangspartiet er kanskje det jeg liker best med hele huset!! Dette bildet yter det overhode ingen rettferdighet. Det er et ca 12 kvadratmeter stort overbygd rom her utenfor inngangsdøren. Jeg gleder meg sånn til å pynte opp her- hver sesong sin stil!!

og jada! Jeg ser ironien i at jeg i et innlegg klager over alle skattene man samler seg på jorden, og nå drømmer om alt det nye vi skal kjøpe oss!! :-)

Ha en fiin søndagskveld!

1 kommentar:

ANETTESHUS.COM sa...

Hei! Takk for hyggelig hilsen:)

For et flott hus!!! Forstår godt du gleder deg til å flytte inn her:)) Masse lykke til med innflytting!! *puh* Det er litt av en jobb;)

Klem klem
Anette:)