torsdag 30. september 2010

tilbake til hverdagen!

Midt i alt kavet med å selge hus og pakke ned for flytting trengte vi en liten pustepause for å lade batteriene. Jeg tok derfor med meg jentene og svigerinnen min og drog til Kreta en uke!! Utrolig deilig å få senket skuldrene litt og kjenne solen varme etter en heller våt og kald sommer!!


Denne uken handlet det kun om å bade og sole seg, total avslapping. Sånn sett kunne vi vel oppholdt oss hvor som helst der det er sol og varme. Vi fikk likevel et godt inntrykk av Kreta, hyggelige folk, deilig mat og flotte omgivelser!! En annen gang skal jeg reise tilbake for å virkelig oppleve Kreta- farte rundt på severdigheter og oppsøke deilige strender. Akkurat denne gangen var det nok å få late seg sju dager til endes!!


Nå er vi hjemme igjen og skal ta fatt på hverdagen igjen. Og det gleder jeg meg til!! Før ferien var jeg stresset og syk, og hadde ikke ork og lyst til å se for meg hvordan vi skal ordne oss i det nye huset. Nå kjenner jeg at kreativiteten er begynt å boble igjen, og jeg er klar for å sette igang prosessen med å gjøre huset til vårt. Mye planlegging må gjøres før vi kan gå i gang med det faktiske arbeidet i desember!! Kanskje orker jeg til og med å sette meg til symaskinene igjen- de har ikke blitt rørt siden tidlig i august, og det tror jeg er den lengste sypausen jeg har hatt siden jeg begynte å sy for tre år siden!

2 kommentarer:

Bravo sa...

Velkommen hjem igjen!!
Flotte bilder, Kreta ser nydelig ut!
Så herlig med et lite avbrekk midt i høstkulda også..
Og sypauser vet jeg alt om;)

Klemklem B

Elisabeth, innerst i veien sa...

Velkommen hjem. Hørtes deilig ut med en uke på Kreta. Vi var der for fire års siden i Rethymnon. Så litt mer av øya, men ble mest bading. Etter å ha lest "Øya" fikk jeg lyst til å se mer.