torsdag 12. juni 2008

mine første forklekjoler!!

Da har jeg endelig fått mønstrene som jeg har ventet " i evigheter" på! Tusen takk til Lillis fra sykroken som ville dele mønster med oss!!

Den første er en testkjole i str 6-12mnd. Sydd av et dynetrekk, det ble igrunnen søtere enn jeg trodde :) Denne sydde jeg etter Ohelene sin ide, med stroppene sydd sammen i topp. Ble litt plundrete, men blir sikkert lettere når jeg får øvd litt...


Den er jo vendbar, men med likt stoff på begge sider.. hadde ikke noe som stod til denne gang, men siden mønsteret fungerer, skal jeg prøve å finne noe fint stoff og lage en kjole til.

*gitt bort* Denne er i str 1-3år. Ble litt "pippi-aktig" på denne siden hehe. Prøvde meg på knapper denne gangen- fra mormors knappesamling. Har ikke sydd i knappene enda- og knapphullene kan jo ikke bli perfekte med min maskin...
Liker veldig godt disse Ikeastoffene- syns de er så sommerlige! Det grønne er litt tykt, så kjolen blir noe stiv- men kanskje det gir bra passform??


Disse gis vekk til interesserte som tror de kan gjøre bruk av dem! (Evt mot porto)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Kommer du ned snart sånn at du kan lære meg å sy? Første gang i mitt liv at eg synes det virker gøy å sy, så må nesten smi mens jernet er varmt... :)

OTiiBE sa...

hei Hege!

rekner med å være med til Fedje.. Og blir sikkert noen dager på Askøy også, men har ikke fått det bekreftet med A. enda...

Ka du har lyst til å sy då?? Kan jo ta med noen mønster evt... Og du kan jo skaffe noe fint stoff!- eks billig sengetøy el.l, så tar vi en sykveld på mamsens maskin! kan evt ta med mitt nye vidunder hvis det er plass i bilen :)

Hege sa...

Vi kan kanskje begynne med putetrekk eller noe sånt. Bør begynne med noe som ikke dreper tålmodigheten min helt med en gang :)
Hvis eg synes det er gøy, kan eg jo kjøpe din gamle maskin.. Hvis den ikke er for dyr.. Så får alle putetrekk av meg til jul :)