fredag 11. juni 2010

Lommebok!


I helgen har vi gående en syalong på sykroken, hvor målet er å sy lommebøker etter tutorial fra en av brukerne. Tusen takk for at du deler en glimrende sybeskrivelse- dette var kjempegøy!!!


Her ser dere mitt bidrag. Den er holdt i fargene turkis og lime. Utenpå har den fått pynt i form av blonder og silkebånd. Inni har den fire kortlommer, seddellomme og myntlomme med glidelås. Jeg måtte jukse litt siden jeg kun hadde 12cm glidelås, i stedenfor 10cm som det skulle vært. Det gikk greit det, men glidelåsen er litt for stiv synes jeg, tror det blir bedre med plast.


Jeg har også endret ørlite på layouten på blogen min. Hva synes dere?? Kom gjerne med inspill- jeg valgte et bilde i grønntoner, siden blogen alltid har vært grønn- men hadde dere protestert om blogen f.eks plutselig ble blå??? :D

4 kommentarer:

mirmir sa...

Flott og frisk lommebok som inviterer til å bruke penger! Topp!!

Layouten synes jeg er like frisk!
Grnt er skjønt!

Adine sa...

Kjempefin lommebok. Har meldt meg opp til syalongen eg og, så skal prøve meg i kveld/i morgen. Men har ikke like finne stoffer da, så det spørs hvor bra det blir. Men blir iallefall kjekt å prøve så får eg heller ta meg en tur til S&S igen...Skikkelig kjipe greier å måtte dra ut dit hele tiden.. :)

OTiiBE sa...

takk, takk!

Ja, jeg synes bare sååå synd i deg, altså!! Men snart kan jeg kanskje bli med deg dit en tur- bare som moralsk støtte, altså!! (hvertfall kan vi prøve å inbille A det!?!?!)

Tror forresten du kan klare å fine noen riktig fine stoff hjemme hos deg selv også- er ikke store bitene du trenger, så litt rester har du nok!! Kanskje en lommebok som matcher den flotte vesken du sydde??? Gleder meg til å se ferdig produkt!!

-kine- sa...

Jeg synes bloggen din er fresh! Herlige grønntoner gir et godt humør. Det er litt vanskelig for meg å lese etikettene og kommentartagene som er lysegrønne. Kanskje gjøre dem hakket mørkere.

Blått vil sikkert gjøre seg det også, men jeg hadde veldig sansen for det friske inntrykket bloggen din gir!