mandag 7. mars 2011

ambivalent vår


Det er vel ganske typisk for mars måned, men her kan ikke været helt få bestemt seg- er det vinter eller vår?? I helgen lavet snøen ned, og det la seg etterhvert et tynt dekke. I dag har alt sammen regnet bort igjen!! Jeg håper helst at den kan holde seg borte nå, men blir vel ikke helt overrasket om vi får flere runder som det her. Så lenge det ikke fryser på og blir såpeglatt får vi vel bare være glad til??


I mellomtiden kan jeg jo drømme om å få fjernet disse ripsbuskene og anlegge rosebed i stedenfor... Vi har to ripsbusker til som skal få stå til glede for jentene. Selv kommer jeg ikke til å plukke et eneste bær kjenner jeg meg rett, så da er det jo ikke nødvendig å ha så mange av dem!!


I krukkene spirer det nesten litt for mye synes jeg! Blir litt redd for at det går for fort, og at det skal komme en frostbyge og ødelegge hele blomsterprakten!! Noen som har en formening om hva som bør eller ikke bør gjøres med slike krukker nå på vårparten?? Nå står de under tak i en sydvent vegg, jeg kan også flytte dem helt mørkt, det ville kanskje holde igjen veksten litt??


Med snøen fikk jeg også bevis for at rådyra trives med hagevandring her også!! Og det trives absolutt ikke jeg med! Her må det letes frem gamle og ødelagte CD'er som henges opp rundt omkring i hagen. Det hjalp hvertfall i den gamle hagen min, og er verdt et forsøk!

3 kommentarer:

hjemme bra sa...

hei der....
Om du ikkje har noko plass å "kaste" ripsbusken du vil kvitte degmed, kan den gjerne få eit tilfluktssted i min hage....

Eg også gleder meg til vår!!!
Må begynne å tenke hage eg også...

OTiiBE sa...

Men så bra!! kan vi ikke bare avtale at dere kommer og henter ripsbusker når det passer for dere??? Er jo overhode ingen hast for oss å bli kvitt dem. Supert om de kan leve videre hos dere!! :-)

hjemme bra sa...

:-)
Ja, så kjekt! Håper dei tåler å flytte da. Må vel vente til det blir skikkelig vår,og varmere i jorda. Vi får snakkes :-)