mandag 31. mai 2010

Deilig og lett sommerkjole!!

Denne skjønne saken sydde jeg i går til eldstejenta. Fant ut at hun trengte en kjole som dekker litt mer på skuldrene, men som samtidig er luftig og lett i sommervarmen!! Stoffet er fra Stoff og stil, og heter støvet blå/lilla dobbelt voile. Jeg ser nå at jeg har komponert kjolen ganske likt som toppen i s&s-katalogen, det var faktisk ikke tilsiktet. :D Kjolen har fått en blomst applikert på bryststykket og nydelige blonder fra Låvebutikken.


Mønsteret er eget, jeg gjorde enda noen endringer denne gangen, fjernet 'vingene' i halsen bl.a. Str... 128-134?? Kjolen skal få følge av et hårbånd i samme stoff, forhåpentlig alt i kveld siden I gjerne vil bruke kjolen på skolen i morgen.



Ellers holder jeg på med diverse bestillinger og annet småplukk. Det skal jeg vise dere når det er ferdig/levert til bestiller!! Til Tanja: du er ikke glemt, og jeg er fullt klar over at det begynner å haste en smule (masse lykke til, forresten!!), men jeg jobber fortsatt med å få til et mønster som sitter som jeg vil!! Siden jeg jobber best under press har jeg bestemt at jeg må ha den ferdig til torsdag- så kjeft på meg om jeg ikke holder ord!!

2 kommentarer:

mirmir sa...

Nydelig kjole! Jeg elsker lilla også da! :)

Libe sa...

Jätte fin klänning :)