onsdag 11. november 2009

...de kan vel ikke få for mange kjoler???...

Jentene skal i diverse bursdager fremover, og ho mor tenkte at da trenger de noe annet enn sommerkjolene jeg sydde i juli... I rasende fart( og totalt ulikt meg, som gjerne bruker dager og uker på en kjole til vanlig!!) har jeg i dag laget to kjoler helt fra bunnen av. Ja, jeg har til og med klippet ut en kjole til!!

Første kjolen er i str 116, sydd av lilla cord fra s&s og et mykt kreppstoff fra Tyskland. Pyntet med blomsterbånd. O forelsket seg nemlig i denne kjolen (scroll ned til andre kjolen..) når hun måtte være prøvedukke- men heeelt lik ville jeg likevel ikke lage den! har også endret litt på ermene + at den trenger å få en knapp bak i nakken, da corden ikke har like mye strech som velour.


Kjole nr to er str 128, og sydd i petrolblå fleece fra s&s. pyntebånd i blått, svart og sølv. Kjolen ble vraket til dagens bursdagsselskap pga frøkna ikke likte trompetermene!! Vi er fortsatt i forhandlinger- så om jenta bruker den innen kort tid er den hennes, hvis ikke vil den bli mulig å kjøpe her i blogen! Den mangler fortsatt en stikning rundt oppleggskantene for å hindre at de ruller seg opp, men det skal det nok bli en ordnings på!2 kommentarer:

annesand sa...

Herlige kjoler, Otiibe. Imponert over effektiviteten her altså!

hjemme bra sa...

Flotte kjoler på to flotte, skjønne jenter!