onsdag 13. august 2008

Jeg har fått pakke fra min hemmelige venn!!

Inne på sykroken (forum) har vi gående en hemmelig venn runde. I dag fikk jeg pakke fra min hemmelige venn- LilleL. :D jeg er kjempefornøyd!! Her var det mye kjekt som jeg skal dille med bare jeg får tid!! Og hele to vesker + en toalettmappe- til meg og jentene!! Hun har virkelig lagt listen høyt når jeg skal planlegge pakke til min HV!! Bildene er kommet litt hulter til bulter i forhold til hva jeg tenkte meg- får se om jeg får ordnet det en annen dag...

Fire nydelige stoffbiter lå gjemt i toalettmappen!!

Her er alt som var i toalettmappen samlet

tre trådsneller- i kjempefine farger!! Den mørke er lilla, det kommer ikke helt frem på bildet..
Et silkebånd og en kroklisse :)
Dette var kjempeflott!!
Og dette det nydeligste av alle!! :D Hååååper jeg får nok til en kjole!! Og, og, og... får tusen idèer til hva dette kan bli!!
Likte jammen dette også ;) Gleder meg til å lage noe av alle stoffene!! (kanskje dukkeMT til jentene til jul???)

Var jo rene julekvelden her en stund!! :D


Veske nr 1: Morsomt stoff med flott sommerfugl-applikasjon!! (og inni var det gjemt litt godsaker- ble visst ikke med på dette bildet... ;) viktigere å vise vesken )

veske nr2: rosa med hjerte- midt i blinken for små jenter!! De klarte forøvrig ikke helt å bestemme seg for hvilken veske som tilhørte hvem- så de har byttet litt frem og tilbake :D =suksess!! (også denne hadde godis.. :D tror vi har lørdagsgodt for mange uker!!)

Min kjempeflotte toalettmappe!! Digger stoffet- og fasong og størrelse var helt perfekt! Denne blir nok brukt til den faller fra hverandre- noe den ikke kommer til å gjøre i min levetid, for kvaliteten er kjempebra!!
Og en pen samling med de mest fantastiske knapper!! Veldig inspirerende gave- nå bare mååå jeg sy masse, og bli kjempegod!!

Så: Tusen, tusen takk for en perfekt gave, LilleL!! Måtte du få en like fantastisk pakke fra din HV!! Men du- at du ikke tør å sende klær er jo bare tøv- du er jo en av mine inspirasjonskilder!!!

3 kommentarer:

annesand sa...

For en fantastisk flott gave du har fått!!!
Skjønner virkelig at du blir inspirert av den der, ja. Kjenner nesten at jeg blir inspirert selv!

Marita sa...

Skikkelig innholdsrik gave! Så heldig :) Kjempefint alt sammen.

trultemor sa...

Så flott gave du har fått da! Heldiggrisen!