søndag 21. mars 2010

give away hos lille lindell!!



Oppdaget nettopp denne blogen, og det var flaks for meg, for der har en sjangs til å vinne flotte vintagestoffer!!! jeg har bare såååå lyst til å vinne disse!!!


Ps- jeg er også veldig interessert i å overta dersom noen av mine lesere har slike gamle stoffer liggende bortglemt et sted!! ;)

onsdag 10. mars 2010

sommerfuglen danser igjen!




Jeg har lovet å lage en kjole tilsvarende denne, men siden jeg ikke liker å lage to helt like kjoler fant jeg ut at jeg ville prøve med det nye kjole-mønsteret mitt. Jeg elsker denne stoffkombinasjonen!! Lys turkis bomullsateng (s&s), mørk turkis og blomstrete bomullstoff fra Lappestua. Pyntet med diverse kroklisser og lagt opp med rosa rullefald. Jeg har endret litt på mønsteret mitt, tror jeg nermer meg sånn jeg vil ha dem nå!!

Str ca 74 (må prøve å få lånt meg en baby for å teste ut!!),
Vaskes på 40 grader.
380,- 
Kjolen er foreløpig reservert.








torsdag 4. mars 2010

Nå kan en vinne en Mojo-kjole!!!

Mojo-jentene lager fantastisk flotte kjoler- og nå gir de bort en kjole helt gratis!! Hvis du vil prøve vinnerlykken, ta en titt på siden deres!!

tirsdag 2. mars 2010

Vakker snø og en kranglete ufo!


I dag ble vi møtt av dette synet da vi stod opp- strålende sol fra blå himmel og snødekte trær!! Nydelig vakkert, så man nesten glemmer at man er dønn lei av snø og kulde!! hvertfall helt til vi åpnet døren på baksiden og så at det måtte måkes 20cm før mann og barn kunne dra avgårde!!



I oktober var jeg på sytreff i Bergen i regi av Sykroken.net. Jeg storkoste meg med sømprat, søm og mye latter. Lørdagen hadde vi felles prosjekt, der vi fikk mønster på en veske fra Melly and Me. Jeg var nok mer opptatt av å prate og le enn av å sy, i alle fall ble jeg ikke ferdig og heller ikke fornøyd med resultatet. Vel hjemme satte jeg i gang med å klippe til ny veske, men motivasjonen var over og den endte i ufo-hyllen. Der har den lagt og laget dårlig samvittighet siden, helt til mandag- da fikk vi kranglet fra oss, vesken og jeg!! Vi er fortsatt ikke venner!!! Mønsteret er dårlig bearbeidet, så delene passer ikke alt for godt sammen, og det er ikke skikkelig symmetrisk. Slikt er jo bare irriterende, siden vi faktisk betalte for mønsteret!! At jeg dessuten hadde elendig sykarma mens jeg sydde denne hjalp jo heller ingenting- den er derfor veldig dårlig utført, og jeg gremmes sånn at den nok reiser rett i glemselsposen!! 



Kjedelig, siden jeg tror det kunne vært en kul veske! Jeg er veldig fornøyd med sammensetningen av stoffer- grønnmønstret Amy Butler, brun babycord (s&s) og brun med grønneprikker- cord fra Lappestua. Inni har den for av et fantastisk stoff min mor handlet til meg i Tyskland + tre lommer i brun cord. Tror jeg må lage mitt eget mønster på en veske med inspirasjon fra denne... engang når jeg har kommet over irritasjonen fra denne gang!! :D

mandag 1. mars 2010

Konkurranse hos Emma!

Hos Emma, en av jentene bak Mojo-kjolene, kan man i disse dager være så ultra heldig å vinne denne fantastiske kjolen i str 6år!! jeg krysser fingrene for at det er jeg som har hellet med meg denne gangen!!!