søndag 29. august 2010

Houdini the cat???

Or NOT!!! *ler*

Lise hadde for noen dager siden et innlegg om utbryterhunden sin Buddy. Vår lille Tøffen er nok ikke like flink til å passere stengsler, eller spesiellt smart for den del...

For et par uker siden fant jeg ham svært sørgmodig og selvmedlidende inni naboens krabbeteine. Han skrek det han var god for, noe som ikke er spesielt høyt enda, men nok til at jeg forstod at noe var galt. Jeg slapp ham ut, og angret meg etterpå at jeg hadde vært så kjapp og ikke foreviget øyeblikket først... menmen.

Dagene gikk og jeg hadde glemt hele greien.


Så var det en kveld han ikke kom hjem som han pleier, jeg syntes jeg både såg og hørte ham, men han ville ikke komme. Nå bruker han å være ute på natten, så jeg stresset ikke noe med det.

Før vi sånn cirka klokken seks om morgenen blir vekket av eldstejenta som er aldeles hysterisk, og roper noe som jeg først ikke får tak i, bortsett fra at det må handle om Tøffen. Tror jeg var komt meg opp trappen før jeg våknet skikkelig, og såg for meg at hun hadde funnet ham påkjørt og flat som en pannekake. Så begynnte ordet 'bur' å trenge inn i min trøtte hjerne, og brått forstod jeg hva som var skjedd!!! :-)

Som sagt er han verdens søteste, deiligste lille kattepus, men spesielt smart er han nok ikke!! Nok en gang prøvde han lykken inne i krabbeteinen, den lukter sikkert aldeles uimotståelig for en liten kattenese! Men det eneste han fikk for strevet var en natt 'behind bars'. Litt spak, og litt fornermet for at jeg ikke hørte hans spede rop om hjelp kvelden før, men heldigvis i god form!! Så kan man bare håpe at han lærte leksen sin denne gangen! (håper også at syvåringen snart vender seg av med å stå opp klokken seks.....)


Med en hysterisk og oppløst syvåring på slep fikk jeg meg ikke til å hente kameraet først denne gangen heller. Katten med støvlene fikk derfor illustrere kattepinen. Men skulle det skje igjen, så loooover jeg å få tatt et bilde av det!! :D 

2 kommentarer:

Hege sa...

Herlig historie :-)
Ja, de kattene, de er ikke alltid like smarte... :-)

hjemme bra sa...

Those cats.....
Vi hadde ein katt i gamlesiloen her for noen dager siden. Veit ikkje kor lenge den har vore der...
For å sleppe den ut sagde Mr.T eit hull i den (den skal rives alikevel...), så no er den blitt eit flott kattehus :-)