lørdag 17. mai 2008

Hurra for 17.mai!!!

Dagen startet bra med sol og blå himmel. Temperaturen stemte ikke helt overens, og jentene ble utstyrt med ull under bunadene. I. har hatt høy feber hele dagen, så dagen ble noe amputert av den grunn. A. lå hjemme med feber og halsbetennelse- har nesten ingen stemme.


Vi jentene var i kirken sammen med farfar. opprinnelig skulle vi gå i tog, men det utgikk pga sykdom. Akkurat da toget skulle stille opp kom også en kraftig haglskur, så da fikk heller ikke O. bli med farfaren i tog. I stedenfor drog vi rett til barneskolen, og gjorde unna pølser, brus, is og kaker før det ble lange køer- litt greit for ho mor som skulle holde styr på alt sammen. Det var en blåfrossen gjeng som omsider kom togende inn på skoleplassen!!
Sykdom til tross, det manglet ikke på smil og hurrarop fra to ivrige småjenter :)


mormor har strikket bunader til babyborn-dukkene. Jentene er veldig ivrige til å kle på dem, og trengte ikke hjelp en eneste gang!!


Vi besøkte også farmor som var på jobb på sjukeheimen. der gikk jentene rundt og gratulerte alle med dagen, og sjarmerte de fleste :). pga I. er syk har vi ordnet så O. får sove over hos farmor og farfar- noe I. ikke var særlig fornøyd med... Nå er hun grundig bestukket med brus og chips- og gikk med på å svelge en skje med syltetøy iblandet febernedsettende. Det kan virke som det vil bli en sen kveld på henne- hun får lov å bestemme selv når hun skal legge seg i kveld siden hun er syk og det er 17.mai.


En fornøyd lillesøster syntes det var stor stas å få være den eneste som drog på overnattingsbesøk!!

Ingen kommentarer: