onsdag 7. september 2011

Veske og strikketopp


Jeg har testet ett nytt mønster fra boken 'Made by me': 'Fin veske' fra Fine ting (rekkehusbloggen.blogspot.com). Mønsteret var veldig bra, og veiledningene lette å følge- men likevel klarte jeg å rote det litt til. Ble ikke helt fornøyd med denne, så da beholder jeg den selv. :-)


 Det turkise stoffet har jeg fått av en kollega. Det er like tykt og stivt som det er skinnende. Den er foret med turkis bomullslerret, og har to lag mellomfor. Størrelsen er ca 27 x 16 cm når den er lukket, en liten selskapsveske.


Jeg har strikket en god del mellom oppussingsslagene i vinter, men av en eller annen grunn har jeg glemt å ta bilder av de ferdige produktene. Denne toppen ble til forige uke, så nå måtte jeg skynde meg og ta bilde før den blir tatt i bruk. Kanskje det kan komme et actionbilde en annen gang.

Toppen er strikket i Drops Merino Ekstra Fine. Veldig rask å lage, og grei å ha til å dra over langerma gensre på kaldere dager.  Ermene ble veldig rare, (antakelig fordi garnet jeg brukte er litt for tykt) så jeg vurderer å ta dem av igjen. Oppskriften heter Feminin rib og er hentet fra Kæk og klassisk børnestrik.

Ingen kommentarer: