fredag 20. november 2009

...og en kjole til...

Da har I fått seg enda en kjole (hun tok faktisk i bruk den forige også, selv om hun var litt skeptisk til trompetermene!) Denne ble klippet samtidig som de to siste kjolene, så den har også trompetermer, men jeg gjorde dem litt smalere. Ble fint det også, og I har ikke kommentert det engang! :)

Sydd i limefarget fleece med pynt i turkis og blå fleece. Mønster eget.




onsdag 11. november 2009

...de kan vel ikke få for mange kjoler???...

Jentene skal i diverse bursdager fremover, og ho mor tenkte at da trenger de noe annet enn sommerkjolene jeg sydde i juli... I rasende fart( og totalt ulikt meg, som gjerne bruker dager og uker på en kjole til vanlig!!) har jeg i dag laget to kjoler helt fra bunnen av. Ja, jeg har til og med klippet ut en kjole til!!

Første kjolen er i str 116, sydd av lilla cord fra s&s og et mykt kreppstoff fra Tyskland. Pyntet med blomsterbånd. O forelsket seg nemlig i denne kjolen (scroll ned til andre kjolen..) når hun måtte være prøvedukke- men heeelt lik ville jeg likevel ikke lage den! har også endret litt på ermene + at den trenger å få en knapp bak i nakken, da corden ikke har like mye strech som velour.


Kjole nr to er str 128, og sydd i petrolblå fleece fra s&s. pyntebånd i blått, svart og sølv. Kjolen ble vraket til dagens bursdagsselskap pga frøkna ikke likte trompetermene!! Vi er fortsatt i forhandlinger- så om jenta bruker den innen kort tid er den hennes, hvis ikke vil den bli mulig å kjøpe her i blogen! Den mangler fortsatt en stikning rundt oppleggskantene for å hindre at de ruller seg opp, men det skal det nok bli en ordnings på!