mandag 20. april 2009

Tre OTiiBE-vesker

Veske i grønn cord, fôr i rød bomullsateng. applikerte blomster fra 70-talls gardin. To innvendige lommer. Lang hank så den kan bæres over skulderen. Mønster eget. pris 500,- *SOLGT*

*Solgt*Veske i brun cord, applikerte blomster og to lommer fra 70-talls gardin. vesken kan brukes fra begge sider. lang hank. Mønster eget. Veskens ca. mål: høyde 32cm bredde 29/25cm, hank 105cm. Pris 500,- Denne er til salgs- førstemann til mølla ;) Om ønsket kan jeg lage flat bunn og knappelukking på denne.


en stor lomme, og en liten til f.eks mobil på motsatt side.
Veske i brun cord, rødt og svart batikkstoff. Pyntebånd i imitert skinn. Den er lik på begge sider (bare speilvendt), har to lommer inni. Denne kan også godt brukes med vrangen ut...Mønster eget. Ca. mål: h:32cm, b:29/24cm, hank:105cm. Pris 500,- *reservert*


Jeg tar gjerne i mot bestillinger. Veskene kan tilpasses dine ønsker om form, farge, lommer etc.... Ta gjerne kontakt på mail.

lørdag 4. april 2009

hoppende kaniner til påske!

En kjole til å bli hoppende glad av :) De søte kaninene og hjertene er i myk bomull, skjørtet i deilig rød cord fra stoff og stil. Over brystet et flott pyntebånd i rødt og hvitt. rød rib på ermene og rødt skråbånd som knytting i halsen.

str. ca 86
pris 380,-
vaskes på 40 grader

torsdag 2. april 2009

PAY IT FORWARD

Jeg har meldt meg på Pay It Forward i blogen til LilleLeo.

Reglene er enkle. Alle kan være med, kun 3 krav skal oppfylles:
1. Du skal ha egen blogg, så du kan spre budskapet.
2. Du skal ha lyst til å glede andre.
3. Du skal sende dine egne 3 gaver avsted innen de neste 365 dagene.

De første 3 som skriver til meg på dette innlegget, blir dem som innen ett år får tilsendt en gave fra meg! Det eneste jeg ønsker at du skal gjøre for meg er at du gir det samme løftet i din egen blogg.

Så- jenter og gutter! Førstemann!

onsdag 1. april 2009

kjole str 86

Denne ble jeg superfornøyd med :D Skikkelig sommerlig i fargene. Takk igjen til melkebart for de flotte stoffene jeg fikk i hv-gave!! *Gitt bort*


Den er sydd i et rosa fløyelsstoff, et blomstrete bomullstoff, rib på ermene, og burgunder kantbånd i halsen. Laget knytelukking i halsen da det ikke er så mye stretch i stoffet. Pyntet med en søt liten blonde, blomsterapplikasjon og mormor-knapp.

str 86
pris 380,-
vaskes på 40 grader

Utfordret igjen!!

Denne gangen har jeg blitt utfordret av Lillis. Samme regler som sist:Ta frem den 6.bildemappen på dataen og det 6. bildet og legg ut i bloggen din. Deretter utfordrer du 6 nye blogger og linker til dem.

Ved å telle til seks på stadig nye måter, kom jeg frem til dette bildet. Det er fra sommerferien i fjor. Vi besøkte mine besteforeldre og fikk oss en herlig tur i liten motorbåt. Kjempespennende for jentene å titte ned i sjøen på alt det rare som finnes der!! Desverre også altfor mye søppel som vi har slengt fra oss!!!! Sjøen er deilig, og vi skulle benyttet den mye oftere- og tatt mye bedre vare på den!!! Det får være dagens oppfordring til oss alle!! :D

Skal komme tilbake til hvem jeg skal utfordre denne gangen- må litt i tenkeboksen ;)