søndag 28. september 2008

Jeg har fått award!!

Trultemor har gitt blogen min en award! :D Tusen takk, det var kjempekoselig!! Jeg gir awarden videre til Shamu, som er min største inspirasjonskilde- og den som fikk meg til å få lyst til å sy!! Og til Kobra og Annemor. Dere er begge kjempeflinke å sy, og lager mye fint som jeg blir inspirert av!!

onsdag 10. september 2008

to vesker!

Denne var ferdig for en stund siden, men kunne ikke legge ut bilder, da det var hemmelig venn gave- til sjeroks på sykroken :) Ble aldri hundre prosent fornøyd, men fant ut at den var bra nok til å sendes avgårde- og den ble heldigvis godt mottatt!! Lett asymetrisk (ser trekantet ut på bildet, men er firkantet), turkis bomull satin + et sengetøy fra Kid, turkis skråbånd og en av mormors knapper.
Vesken har dobbelt forstoff med et lag "sklikke" (teppe-stopper fra JYSK) i mellom til avstiving. Den har fått et par små lommer + plass til tre kort i kredittkortstørrelse


Denne vesken var opprinnelig tenkt som hv-gave, men ble ikke fornøyd i det hele tatt- så den blir her hos meg!! Foret/avstivingen ble for klumpete i denne, så hele fasongen blir annerledes enn tenkt. Også mitt første forsøk på glidelås.
Sydd av svart fløyels gardin + sengetøy fra Kid. Denne har også lommer og kortholder. mangler den siste sømmen- derfor så mange knappenåler... :D